ʻO nā moena ʻano cream he kūpono no ka hoʻonaninani hale.

ʻO nā moena kāhili he mau moena me nā leo holika e hāʻawi iā lākou i kahi ʻano mahana, palupalu a ʻoluʻolu.

Loaʻa ka ʻaila ka waihoʻoluʻu nui i nā ʻeke kālika, he melemele māmā ʻole e like me ka holika mānoanoa.Hiki i kēia malu ke hāʻawi i ka poʻe i ka manaʻo o ka mahanahana, ka palupalu a me ka hōʻoluʻolu, e hoʻokipa a hoʻokipa i loko.

Hana ʻia nā moena kālika me nā mea palupalu a ʻoluʻolu e like me ka hulu hipa, ka fiber acrylic a i ʻole ka polyester fiber.Loaʻa i nā kāpeti huluhulu maikaʻi ka paʻa ʻana o ka wela a me nā waiwai absorption moisture, e hāʻawi ana i kahi manaʻo palupalu a me kahi mahana ʻoluʻolu no kou mau wāwae.ʻOi aku ka maʻalahi o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka antibacterial nā kāpeti Acrylic a me polyester, no laila kūpono lākou no ka hoʻohana ʻana i ka home.

ʻO nā Kāpena Nui a me nā ʻāpana ʻulaʻula ʻulaʻula no ka lumi noho

Kapu-Kapele-Luna-Living

Hiki ke monochromatic ka hoʻolālā ʻana o ka ʻōpala cream, a i ʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kekahi mau mea leʻaleʻa maʻalahi a me nā hiʻohiʻona, e like me nā hiʻohiʻona geometric, nā hiʻohiʻona a i ʻole nā ​​hopena mottled, e nānā i kahi papa liʻiliʻi a hoihoi.Hiki i kēia mau mea hoʻolālā ke hoʻohui i kahi hoihoi ʻike i ka rug a hoʻonui i ka lumi holoʻokoʻa a ʻoi aku ka hoihoi.

Ma keʻano o ka nui a me keʻano, hiki ke kohoʻia nā kāpena cream e like me ka nui o ka lumi a me ka hoʻonohonohoʻana o nā lako.Hiki iā ʻoe ke koho i waena o nā ʻano e like me ka rectangular, square, round or oval a koho i ka nui kūpono e pili ana i nā ana lumi maoli.

ʻO nā moena ʻaʻahu ʻaʻa wai ʻeleʻele kiʻekiʻe

Lapa-Luna-Luna-Kape

ʻAʻole wale ka hoʻohui ʻana o nā moena ʻulaʻula i kahi lewa mahana a ʻoluʻolu i kou loko, ua hoʻohālikelike pū lākou i nā ʻano o loko a me nā waihoʻoluʻu ʻē aʻe, e hoʻolilo iā lākou i mea maʻalahi a kūpono hoʻi.Ke kūʻai ʻana i kahi moena cream, e koho i ka mea kūpono, ka hoʻolālā a me ka nui e like me kāu makemake, pono a me kāu kālā e hoʻokumu ai i kahi ʻano home mehana.


Ka manawa hoʻouna: Jan-12-2024

E kau inoa i kā mākou Nupepa

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • sns01
  • sns02
  • sns05
  • ins